Tandenborstelbeker met email

 9,95

Tandenborstelbeker met email. Wit met blauwe bies.

Op voorraad

Past er goed bij

Zeepbakje met email

Zeepbakje van geëmailleerd staal. Wit met een subtiel blauw biesje. Met uitneembaar treefje om het zeepje droog te kunnen houden. Om neer te zetten.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Deze tandenborstelbeker met email is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een mooie laag email. Handig en mooi in de badkamer.

Tandenborstelbeker met email

Mooi is ie, vanwege de vormgeving; strak maar toch nostalgisch. Mooie witte kleur met een subtiel blauw biesje.

 

Maten en zo

De beker heeft een diameter van 8 cm en is 10 cm hoog.

Een tandenborstelbeker is ook voor andere dingen als je dat wil.

Hij is bedoeld voor tandenborstels maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen in zetten. Je kunt hem in de badkamer, keuken of op het bureau gebruiken om allerlei zaken in op te bergen. Tandenborstels, wattenschijfjes, tubes, nagelvijlen in de badkamer. Houten lepels in de keuken of pennen, leesbrillen of elastieken op je bureau, je houd de boel bij elkaar.  Je kunt het zo gek niet bedenken!

Schoonmaken: in een warm sopje met marseillezeep of gewone afwas. Even goed droogmaken. Zolang de emaille laag niet beschadigd is kan het niet roesten. Email is namelijk niet meer en minder dan een laagje glas dat met een speciaal procede op metaal wordt aangebracht. Het resultaat is dan een keiharde en ondoordringbare laag die het metaal afsluit van de lucht. En daarom kan het metaal dan niet roesten.

Een sieraad voor je badkamer, deze tandenborstelbeker

Deze beker is simpeler dan simpel maar past eigenlijk in elk interieur; of het nu nostalgisch, industrieel, romantisch of modern is. Omdat het zo simpel is. Samen met het zeepbakje vormt het een mooi geheel.

Je kunt hem in de badkamer, keuken of op het bureau gebruiken om allerlei zaken in op te bergen. Tandenborstels, wattenschijfjes, tubes, nagelvijlen in de badkamer. Houten lepels in de keuken of pennen, leesbrillen of elastieken op je bureau, je houd de boel bij elkaar.  Je kunt het zo gek niet bedenken! In 2 uitvoeringen in de winkel: met zwarte coating of gegalvaniseerd metaal. Ook leuk om keukenkruiden of bloembollen in te zetten.

 

Gewicht 0,128 kg
Afmetingen 8 × 8 × 10 cm
Merk

Redecker

Omschrijving

Metaal

Kleur

Antraciet, metaalkleurig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tandenborstelbeker met email” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…